Top
Staalwand zwembad

Goedkoop inbouw zwembad?

Op zoek naar een goedkoop inbouwzwembad? Staalwand inbouw zwembaden zijn de goedkoopste zwembaden welke ook ingebouwd kunnen worden! De constructie van deze zwembaden laat het toe om jarenlang ingegraven de garantie te bieden van zorgeloos zwemplezier. Een goedkoop inbouw zwembad van staal kunt u ook gemakkelijk zelf inbouwen met, bij het goed volgen van de instructies, ook gewoon volledige garantie. U kunt een staalwand zwembad ook laten inbouwen door het team van Wim onze zwembadbouwer. Het zelf inbouwen scheelt natuurlijk wel flink in de kosten zodat u een goedkoop inbouw zwembad heeft!

Staalwand zwembad Texel
Staalwand zwembad Texel
Inbouwzwembad Texel is het goedkoopste staalwand zwembad in de markt. Prima stevige staal constructie en makkelijk te plaatsen.
 365,00
Staalwand zwembad Vlieland
Staalwand zwembad Vlieland
Ovalen zwembad in de tuin? Inbouwzwembad Vlieland is een heel goedkoop ovaal staalwand zwembad. Stevige staal constructie en het is makkelijk te plaatsen.
 735,00
Staalwand zwembad Tholen
Staalwand zwembad Tholen
Zwembad aanleggen in de tuin met hulp van Inbouwzwembad.nl. Het Interline zwembad Tholen staat garant voor jarenlang plezier. Kies een zelfbouw zwembad!
 995,00
Staalwand zwembad Walcheren
Staalwand zwembad Walcheren
Zwembad stalen wand aanleggen met hulp van Inbouwzwembad.nl. Het stalen zwembad Walcheren heeft 10 jaar garantie. Kies nú een zwembad stalen wand!
 1.995,00
Stalen inbouwbad Boa Vista
Stalen inbouwbad Boa Vista
Staalwand inbouwbad zonder afwerkrand waardoor dit zwembad mooi af te werken is. Stalen inbouwzwembad van 150 cm diep met een extra dikke liner.
 2.195,00