Weva houten zwembad rechthoekig

Zwembad met houten ombouw in de tuin. Dit Weva rechthoekig houten zwembad is een prachtig bad met een top kwaliteit. Kies een zwembad met houten ombouw!

€ 7.425,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Rechthoekig houten zwembad?

Rechthoekig houten zwembad in de tuin? Bekijk dit prachtige Weva houten zwembad als complete set. Weva is een mooi rechthoekig houten zwembad waarvan de houtstructuur is gemaakt van massief dennenhout (grove den). Dit rechthoekig houten zwembad ingraven geeft geen enkele negatieve invloed op de duurzaamheid. De houten structuur wordt zelfs 10 jaar gegarandeerd! Het hout is 45 mm dik en autoclaaf behandeld klasse 4. De rand van het rechthoekig houten zwembad is behandeld dennenhout klasse 4 met een dikte van 28 mm en een breedte van 290 mm. 

Dit Weva rechthoekig houten zwembad is leverbaar in de volgende varianten:
  • Weva rectangular 600 x 300 - buitenmaat 653 x 353 cm - binnenmaat 600 x 300 cm - 133 cm diep - 9,7 m3 pompflow
  • Weva rectangular 800 x 400 - buitenmaat 853 x 453 cm - binnenmaat 800 x 400 cm - 146 cm diep - 9,7 m3 pompflow
Dit houten zwembad kunt u zelf inbouwen. Het zwembad met houten ombouw wordt geleverd als een zelfbouwpakket met duidelijke instructies.

Zwembad met houten ombouw 

Zwembad met houten ombouw is natuurlijk prachtig wanneer u het zwembad gedeeltelijk wilt ingraven. Het gedeelte van het zwembad met houten ombouw wat boven de grond komt is direct één met uw tuin. Deze zwembaden zijn met twee personen in een dag of drie prima op te bouwen. 
Na het opbouwen van de houten ombouw kan de blauwe liner van 75/100 er worden in gehangen. Het zwembad met houten ombouw wordt verder ook compleet geleverd.

Rechthoekig houten zwembad randZwembad met houten ombouw Weva is inclusief:
  • grondzeil
  • twee skimmers
  • zandfilter met 6-weg klep
  • filterzand
  • zwembadpomp met voorfilter
  • twee inspuiters
  • RVS trap 3 treden aan de binnenzijde
  • houten trap 4 treden aan de buitenzijde
Kies voor een zwembad met houten ombouw wanneer het zwembad volledig geïntegreerd moet worden in uw tuin.

Omdat hout een natuurlijk materiaal is, kent het ook onvolkomenheden. Dit is normaal en schaadt de duurzaamheid van het hout of het houten zwembad helemaal niet. Bij dit rechthoekig houten zwembad ontvangt u een gratis drainagescherm om het hout te beschermen en te isoleren.

Dit Weva houten zwembad heeft 10 jaar garantie op de structuur en liner, 5 jaar op het filter en 2 jaar op de pomp en trap.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl