Top
Staalwand zwembad Vlieland
  • Staalwand zwembad Vlieland
  • Staalwand zwembad Vlieland
735,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Ovaal staalwand zwembad Vlieland

Ovaal staalwand zwembad Vlieland is eigenlijk het eerste staalwand zwembad wat ook ingebouwd kan worden. Tijdens het opzetten van dit zwembad in de showtuin van Inbouwzwembad.nl was ons team best verrast door de nette afwerking van de staalconstructie. De liner (folie) is helaas met 40/100 wel relatief dun te noemen. Let u extra goed op dat er geen scherpe dingen in het zwembad kunnen komen is dit een prima liner.

Ovalen zwembad van prima kwaliteit staal

Afwerkrand ovalen zwembadHet ovalen zwembad Vlieland heeft een prima kwaliteit staal. De constructie van het staal in de bodemrail en de staanders is netjes en goed afgewerkt te noemen. De staanders worden afgewerkt met een eindkap bovenop de toprail en kap onder de toprail wat, ook wanneer u het ovalen zwembad gedeeltelijk boven de grond wilt laten uitkomen, een net afgewerkte uitstraling heeft.

Dit inbouwzwembad wordt geleverd met skimmer en inspuiter met een kraantje. Maar exclusief een zandfilterpomp en zwembadtrap welke op de eerste foto te zien zijn. Zo kunt u zelf bepalen welke pomp en trap u wenst.

Dit ovalen inbouw zwembad is leverbaar in de volgende afmetingen:
  • 500 cm x 360 cm x 120 cm diep, inhoud 16296 liter
  • 610 cm x 360 cm x 120 cm diep, inhoud 19929 liter
  • 740 cm x 360 cm x 120 cm diep, inhoud 24738 liter - enkele dagen levertijd
Dit zwembad wordt geleverd met een instructie dvd hoe het zwembad zelf gebouwd dient te worden. Met drie personen is dit zwembad in één dagdeel wel op te bouwen. Dit is uiteraard exclusief de voorbereidende grond werkzaamheden. Bij dit ovalen zwembad moet u rekening houden met schoren van 90 cm breed. In de 500 cm variant 1 schoor, 610 cm variant 2 schoren en bij de 740 cm variant 3 schoren.

De handleiding is helaas te groot om hier al te plaatsen. Mail ons even op info@inbouwzwembad.nl en u ontvangt de handleiding van dit zwembad.

Dit zwembad heeft verder maar 2 jaar garantie. Hou er verder rekening mee dat wij bij staalwand baden ten zeerste afraden om zoutelektrolyse te gebruiken. De garantie vervalt dan helaas.