niervormig zwembad sofia natuurlijk zwembad mooi afgewerkt composiet afwerking rond niervormig zwembad randtegels rond natuurlijk zwembad
niervormig zwembad sofia natuurlijk zwembad mooi afgewerkt composiet afwerking rond niervormig zwembad randtegels rond natuurlijk zwembad
Waterair zwembad Sofia
Natuurlijk zwembad bouwen zonder betonvloer? Dat kan met Sofia niervormig zwembad van Waterair. Ronde vormen met dit natuurlijk zwembad in de tuin!
€ 14.500,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Natuurlijk zwembad met inlooptrap

Heeft u een natuurlijke tuin met veel beplanting en ronde vormen? Kies dan voor natuurlijk zwembad Sofia van Waterair. Met zijn prachtige niervorm wordt dit al snel een natuurlijk zwembad in uw tuin. Kies bij dit natuurlijk zwembad bijvoorbeeld voor een beige of grijze liner om ervoor te zorgen dat het zwembad wegvalt in de sfeer van uw tuin. Natuurlijk zwembad Sofia wordt direct geleverd met een mooie ingebouwde Enjoy trap zodat u veilig en in uit het water kunt. 

Door de niervorm en de stand van de skimmer en inspuiter heeft dit zwembad een perfecte watercirculatie om vuilophoping te voorkomen. Het unieke Waterair natuurlijk zwembad is ook een veilige keuze. Een zwembad van Waterair heeft namelijk 20 jaar garantie op de structuur en 12 jaar garantie op waterdichtheid en kleurvastheid van de liner!
 

Niervormig zwembad in diverse afmetingen

Een niervormig zwembad met een geïntegreerde trap creeert eigenlijk twee ruimtes voor twee sferen, aan de ene kant een sportieve ruimte dankzij de vrije zwemlente en aan de andere kant een ontspanningsruimte voor een welverdiende rust. Niervormig zwembad Sofia is leverbaar in 4 afmetingen. Voor elke tuin wat wils.

Mogelijke afmetingen:
Sofia 06-> 604 cm x 353 cm x 268 cm
Sofia 07-> 716 cm x 436 cm x 372 cm
Sofia 08-> 806 cm x 480 cm x 368 cm
Sofia 09-> 905 cm x 536 cm x 385 cm

Het unieke Waterair concept zorgt er ook voor dat u zelf de afmeting niervorm zwembad kan kiezen die het beste bij uw tuin past. Vraag naar een offerte op maat! Waterair is een Frans firma en de baden worden ook al 48 jaar voor 100% in Frankrijk geproduceerd. 

Een niervormig zwembad als Sofia wordt als zelbouw pakket geleverd. Het bad is ook prima zelf te bouwen. Er is zelfs geen betonvloer nodig. Het bad heeft enkele schoren om de druk te kunnen opvangen. De golfplaten stalen panelen zijn verder super stabiel en duurzaam. Ook rondom het niervormig zwembad is geen aanvulling van stabilisatiezand of beton nodig. De grond welke uit het gat is gekomen wordt ook gebruikt voor de aanvulling. Enkel op de bodem dient een zandcement dekvloer van 5 cm aangebracht te worden. 

Waterair inbouw zwembad zonder betonvloerHet Waterair niervormig zwembad wordt direct heel compleet geleverd:
 • Structuur van dikke stalen golfplaten met 4 beschermlagen (waaronder gegalvaniseerde legering en composiet)
 • Inlooptrap Enjoy
 • Schoren van 50 cm breed
 • 85/100 oersterke op maat gemaakte liner
 • Ondertapijt
 • Wand polystyreen isolatieplaten
 • Uniek overhang profiel welke een 2e keer als hungprofiel gebruikt kan worden
 • Zandfilterset
 • Nederlandse handleiding welke gepersonaliseerd wordt op uw pakket
Voor alle wensen zoals diepte van het zwembad, linerkleuren, accessoires etc kom langs in onze winkel en showtuin in Zevenbergen. Graag maken wij voor u een offerte op maat! 

Tot slot heeft Waterair een unieke garantie voor haar klanten! 
 • 20 jaar garantie op de constructie
 • 12 jaar garantie op waterdichtheid van de liner
 • 12 jaar garantie op de kleurvastheid van de liner
 • Optie om deze garantie nog te verlengen. Vraag naar de mogelijkheden!
Levertijd van deze inbouwzwembaden is nú 2 weken. De getoonde prijs is inclusief transport naar locatie in Nederland of België.