Poollux stalen wand zwembad

Luxe staalwand zwembad van Poollux is het enige stalen zwembad wat kan werken met zoutelectrolyse. Canadese TOP kwaliteit stalen zwembad.

€ 3.195,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Luxe staalwand zwembad van Poollux

Nieuw! Poollux luxe staalwand zwembad is van Canadese makelij. Bij de Poollux luxe staalwand zwembaden is het (in tegenstelling tot de ovale Interline Century en Walcheren zwembaden) bij de bouw niet nodig om uitsparingen in de betonnen grondplaat te maken. Hierdoor is een betonnen vloer onder deze zwembaden ook niet noodzakelijk.

Poollux stalen wand zwembadHet luxe staalwand zwembad wordt geleverd als een complete set. Het luxe staalwand zwembad is altijd 132 cm diep en wordt compleet geleverd met een grijze overlapliner 60/100, skimmer, inspuiter en een krachtige top kwaliteit Pentair zandfilterset. 

De prachtige grijze wand van dit zwembad en de grijze 60/100 dikke liner zorgen voor een mooie strakke uitstraling bij strakke tuinen. Deze liner van het luxe staalwand zwembad is van hoge kwaliteit en heeft een UV en chloorbescherming gekregen in de Canadese fabriek. Alle andere staalwand zwembaden hebben allemaal een blauwe liner. Een grijze liner is wel de trend van 2020! 
 

Stalen zwembad met zout?

Dit prachtige Poollux zwembad is het enige stalen  zwembad met welke ook geschikt is voor zoutelectrolyse. Dus wilt u een stalen zwembad met zout? Kies dan dit Poollux zwembad. De unieke stalen wanden hebben een gegalvaniseerde behandeling gekregen op basis van zink en krasbestendige beschermende kunsthars. Dit in combinatie met de ABS bovenrand zorgt voor een optimale bescherming tegen corrosie. 

Verder heeft het ovale Poollux zwembad ook geen grote schoren zoals bijvoorbeeld de Hydrium en de Texel zwembaden. Kortom dit zwembad is ook ideaal als er niet al te veel ruimte is maar wanneer u toch een mooi zwembad met stalen wanden wil inbouwen, deels wilt inbouwen of wilt opbouwen.

 

Dit zwembad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

  • Rond 460 cm x 132 cm diepte - inhoud +/- 20 m3
  • Rond 550 cm x 132 cm diepte - inhoud +/- 29 m3
  • Ovaal 725 cm x 366 cm x 132 cm diep - inhoud +/- 25 m3
Wilt u een staalwand zwembad half ingraven? Dan is stalen zwembad met zout de perfecte optie. Alle andere staalwand zwembaden zijn namelijk vaak wit of gebroken wit. Het design van de Poollux staalwand zwembaden is in lijn met de huidige trends op het gebied van buitenbekleding. De gegolfde stalen wand heeft een betere weerstand tegen waterdruk. De robuuste 16 cm gegoten ABS bovenrand en de 20 cm voetjes en geïntegreerde randafwerking zorgen voor een fraai plaatje wanneer u dit zwembad deels gaat inbouwen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl