Odyssea houten zwembad rechthoekig

Half inbouw zwembad van hout geeft een prachtige sfeer in de tuin. Houten zwembad kopen met composiet afwerkrand. Rechthoekig zwembad in uw tuin?

€ 9.995,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Half inbouw zwembad met composiet afwerkrand

Half inbouw zwembad kopen? Het Odyssea houten zwembad is natuurlijk prachtig als half inbouw zwembad. Het hout zal een prachtige natuurlijke sfeer geven in de tuin. De composiet afwerkrand is ook prachtig om te verlengen met een houten of composiet vlonder welke aansluit op het zwembad. Zo springt u vanaf de vlonder direct in het half inbouw zwembad. De composiet afwerkrand zorgt ervoor dat de rand niet verkleurd en er nooit splinters of algengroei kan ontstaan. Wel blijft de look van het hout en de stevigheid behouden. Een half inbouw zwembad met composiet afwerkrand is zeer onderhoudsvriendelijk.

Half inbouw zwembad met composietHouten zwembad kopen met grijze afwerking

De houtstructuur van de Odyssea is gemaakt van massief dennenhout (grove den). De houtstructuur wordt zelfs 10 jaar gegarandeerd! Het hout is behandeld klasse 4 en heeft een dikte van 45 mm. De composiet afwerkrand is 35 mm dik en 285 mm breed. Het Odyssea half inbouw zwembad is gemaakt van hout uit beschermde wouden. Dit wordt gegarandeerd door het PEFC-certificaat.

Dit Odyssea rechthoekige zwembad is leverbaar in de volgende varianten:
  • Odyssea Rectangular 600 x 300 - buitenmaat 653 x 353 cm - binnenmaat 600 x 300 cm - 133 cm diep - 9,8 m3 pompflow
  • Odyssea Rectangular 800 x 400 - buitenmaat 853 x 453 cm - binnenmaat 800 x 400 cm - 146 cm diep - 9,8 m3 pompflow
Dit zwembad half ingraven is zelf prima zelf te doen. Het wordt geleverd als een zelfbouwpakket met duidelijke instructies.

Houten zwembad kopen?

Houten zwembad kopen? Bekijk goed alle voor- en nadelen van de verschillende houten zwembaden. Een houten zwembad kopen is één, maar plaatsen is natuurlijk het volgende. Dit zelfbouwpakket heeft duidelijke instructies waardoor dit met twee personen in een dag of drie prima te bouwen is. Dit Odyssea houten zwembad kopen betekend een zeer compleet zwembad kopen! De Odyssea wordt namelijk compleet geleverd inclusief zandfilter met 6-weg klep, filterzand, zwembadpomp met voorfilter, RVS trap aan de binnenzijde, houten trap aan de buitenzijde, zomerafdekking 280 micron, elektrisch paneel twee onderwater halogeen lampen, dechlorinator en ondertapijt. De inspuiter en de skimmer worden zelfs geleverd in bijpassende kleur met de liner. Dit geeft een extra strakke uitstraling. 

Kortom een zeer compleet houten zwembad kopen! Na het opbouwen van de houtstructuur kan de liner van 75/100 er worden in gehangen. De zwembadliner is leverbaar in drie kleurvarianten: blauw, beige en lichtgrijs.
Linerkleur houten zwembad kopen
Het gebruikte hout komt uit noord Europa en heeft behandeling klasse IV. Verder is het hout van dit zwembad is PEFC gecertificeerd en wordt gehaald uit duurzaam beheerde bossen. Daar het hout natuurlijk materiaal is kan het onvolmaaktheden vertonen. Dit is normaal en heeft geen gevolg voor de duurzaamheid van het zwembad.

De garantie op dit Odyssea zwembad is 10 jaar op houtstructuur, composiet, verlichting, inbouwdelen en liner. Daarnaast 5 jaar op het filter en 2 jaar op de pomp, zomerafdekking, dechlorinator en trap. Om de houtstructuur goed te beschermen en de isoleren leveren wij bij dit zwembad een gratis drainagescherm. Nú houten zwembad kopen met extra tips en adviezen!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl