Groot houten zwembad Ubbink houten zwembad Groot houten zwembad onder overkapping
Groot houten zwembad Ubbink houten zwembad Groot houten zwembad onder overkapping
Groot houten inbouwzwembad Linéa
Groot houten inbouwzwembad in de tuin. Linéa houten zwembad rechthoekig tot 15 meter lang! Nú groot zwembad kopen voor in de tuin met advies!
€ 8.595,00
Prijs per stuk
 

Groot zwembad kopen voor in de tuin?

Groot zwembad kopen voor in uw tuin? Bekijk deze zeer complete Ubbink Linéa houten zwembaden eens. Het waterniveau van dit groot zwembad kopen is ideaal om te kunnen zwemmen, duiken, spartelen en spelen met het hele gezin, óf om zelfs banen te zwemmen voor de sportievelingen. Wilt u een groot zwembad kopen van Ubbink, dan investeert u in degelijke kwaliteit. Als grote speler op de markt van houten zwembaden is Ubbink opgericht in 1970. Sinds 1970 komen er producten tot stand die vernieuwend zijn en robuust tegelijk. De grote houten zwembaden zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de weersinvloeden en alles wat er verder maar kan gebeuren. De 75/100 dikke liner is leverbaar in blauw en beige.

Constructie houten zwembad rechthoekigGroot zwembad kopen direct compleet, inclusief:
  • Zandfilterset 13m3 per uur
  • Houten kindveilige trap met 4 treden
  • RVS binnentrap met 3 treden
  • Antibacterieel vilt voor bodem en wand
  • Afvoerpijpen PVC voor plaatsing zandfilter direct naast zwembad
  • Hoekprofiel van aluminium

Houten zwembad rechthoekig tot 15 meter

Zwembaden van Ubbink zijn gemaakt van vuren, afkomstig uit de koude streken van Noord-Europa. De zwembadranden zijn gemaakt van blank grenenhout. Het strenge klimaat van het hoge noorden maakt dat de bodem daar onder zware omstandigheden moeten groeien. Dat geeft het hout een zeer fijne structuur, maakt dat de knoesten lang niet zo groot zijn en geeft het materiaal van het houten zwembad rechthoekig een mechanische weerstand zoals alleen de allersterkste naaldbomen die hebben. Het houten zwembad rechthoekig is behandeld volgens klasse 4, wat staat voor het gebruik van het hout in een overwegend vochtig milieu dat in aanraking komt met de aarde.

Het houten zwembad rechthoekig is leverbaar in diverse afmetingen:

Ubbink Linéa 800 cm x 500 cm x 140 cm - binnenmaat 750 x 450 cm x 140 cm - 13 m3 pompflow
Ubbink Linéa 1100 cm x 500 cm x 140 cm - binnenmaat 1050 x 450 cm x 140 cm - 13 m3 pompflow
Ubbink Linéa 1550 cm x 350 cm x 155 cm - binnenmaat 1500 x 300 cm x 155 cm - 13 m3 pompflow
 

Groot houten inbouwzwembad Ubbink Linéa voor jarenlang plezier

Het groot houten inbouwzwembad heeft een unieke nieuwe constructiewijze, ontwikkeld door Ubbink. Bij het groot houten inbouwzwembad wordt gebruik gemaakt van verticale gegalvaniseerd stalen poten. De wanden ontstaan door door op regelmatige afstanden combinaties van palen en binten te plaatsen. De constructie wordt in de bodemplaat verankerd met behulp van in de betonplaat gefixeerde klampen. Hierdoor dienen deze grote houden inbouwzwembaden allemaal op een betonplaat van minimaal 20 cm dik te worden geplaatst. In onze showtuin in Zevenbergen is een demo hoek van dit zwembad te bekijken.

Groot houten inbouwzwembad

De garantie op dit groot houten inbouwzwembad is 10 jaar op de structuur, 2 jaar op de liner en 2 jaar op de toebehoren. Hierdoor bent u gegarandeerd van jarenlang plezier!