Goedkope zwembadladder
Goedkope zwembadladder 3 treden

Zwembadladder 3 treden uitgevoerd in RVS voor inbouwzwembaden. De treden hebben een antislip afwerking. Mooie RVS zwembadladder met korting!

€ 235,00
€ 195,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Goedkope zwembadladder met 3 treden

Goedkope zwembadladder met 3 treden. Elegante zwembadladder in RVS L-304 voor inbouwzwembaden. De buizen hebben een diameter van Ø 42mm. De treden hebben een zeer nette afwerking zonder scherpe randen en anti slip. De goedkope zwembadladder is voorzien van kunststof beschermdoppen die de liner/polyester van uw inbouwzwembad zullen beschermen.
  • Totale hoogte zwembadladder 157 cm
  • Hoogte ladder boven de zwembadrand 78,8 cm
  • Breedte tussen de treden 49,2 cm

Zwembadladder 3 treden met antislip treden

Zwembadladder 3 treden heeft antislip op de treden en wordt geleverd inclusief ankers voor bevestiging aan de zwembadtegels of houten vlonder. Maximale belasting zwembadladder 3 treden 100 kg. Het is niet aan te raden deze goedkope zwembadladder te gebruiken in combinatie met zoutelektrolyse. Dit ivm mogelijke roestvorming. Deze zwembadladder 3 treden is te gebruiken bij alle inbouwzwembaden.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl