Top
Staalwand zwembad Texel
  • Staalwand zwembad Texel
  • Staalwand zwembad Texel
  • Staalwand zwembad Texel
365,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 15


Goedkoopste staalwand zwembad Texel

Goedkoopste staalwand zwembad Texel is eigenlijk het eerste zwembad wat ingebouwd kan worden. Tijdens het opzetten in onze showtuin was ons team best verrast door de nette afwerking van de staalconstructie. De liner (folie) is helaas met 40/100 wel relatief dun te noemen.

Met kleine kinderen zou het een risico kunnen zijn dat men eerder een gaatje heeft dan andere staalwand zwembaden. Let u extra goed op dat er geen scherpe dingen in het zwembad kunnen komen is dit een prima liner.

Inbouwzwembad Texel van prima kwaliteit staal

Staander van inbouwzwembad Texel

De constructie van het staal in de onderrail en de staanders is netjes en goed afgewerkt te noemen. De staanders worden afgewerkt met een eindkap bovenop de toprail en kap onder de toprail wat ook net boven de grond een net afgewerkte uitstraling heeft.

Dit inbouwzwembad wordt geleverd met skimmer en inspuiter met een kraantje, maar zonder de op de afbeelding getoonde trap en pomp. Zo kunt u zelf de trap en pomp kiezen die bij uw situatie en wensen past!

Dit goedkoopste inbouwzwembad is leverbaar in de volgende afmetingen:
  • 300 cm doorsnede x 120 cm diep, inhoud 7603 liter
  • 360 cm doorsnede x 120 cm diep, inhoud 10990 liter
  • 460 cm doorsnede x 120 cm diep, inhoud 17400 liter
Dit zwembad wordt geleverd met een instructie dvd hoe het zwembad zelf gebouwd dient te worden. Met drie personen is dit zwembad in één dagdeel wel op te bouwen. Dit is uiteraard exclusief de voorbereidende grond werkzaamheden.

De handleiding is helaas te groot om hier al te plaatsen. Mail ons even op info@inbouwzwembad.nl en u ontvangt de handleiding van dit zwembad.

Dit zwembad heeft verder maar 2 jaar garantie. Hou er verder rekening mee dat wij bij staalwand baden ten zeerste afraden om zoutelektrolyse te gebruiken. De garantie vervalt dan helaas.