Gardipool Rectoo houten zwembad

Zelf een zwembad maken in de tuin? Óf het zwembad door ons laten aanleggen. Gardipool houten zwembad Rectoo is een unieke vorm houten zwembad!

€ 9.995,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Gardipool houten zwembad

Gardipool zwembad sfeerGardipool is al jaren producent van tijdloze zwembaden die de eigen stijl en de stijl van de tuin benadrukken. Dankzij de jarenlange ervaring van Gadipool in de houtsector hebben zij een uniek zwembad concept kunnen ontwikkelen. Gardipool heeft namelijk exclusief houten inbouwzwembaden met een zwaluwstaartverbinding. Wie de houten zwembaden van Gardipool van dichtbij bekijkt en vergelijkt zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen die zij aan de producten stellen. Gardipool impregneert het hout ook in eigen beheer. Geïmpregneerd hout krijgt een zoutgroene kleur en is preventief beschermd tegen verrotting en insecten. 

Dit Gardipool zwembad is leverbaar in twee afmetingen:
 • Rectoo buitenmaat 760 cm x 390 cm - binnenmaat 720 x 350 cm - 133 cm diep
 • Rectoo buitenmaat 920 cm x 390 cm - binnenmaat 880 x 350 cm - 146 cm diep
Dit unieke Rectoo zwembad heeft een extra verstevigde rand zodat u zonder problemen op de randen kan zitten of staan. De randen van dit Gardipool zwembad zijn uit één stuk exotisch hout gemaakt om vervorming tegen te gaan. Elke afdekrand wordt handmatig gecontroleerd en op punt gezet door een ervaren vakman. Bij de zijden langer dan 4 meter bestaat de afdekrand uit 2 delen.

Zelf een zwembad maken in de tuin of laten maken?

Zelf een zwembad maken? Dat kan met dit Gardipool Rectoo zwembad! Het zwembad wordt geleverd met een duidelijk handleiding zodat u zelf een zwembad kan maken. Ook kunt u er voor kiezen om, tegen een meerprijs, onze zwembadbouwer Wim voor u het zwembad te laten bouwen.

Zelf een zwembad bouwenHet Rectoo Gardipool zwembad bestaat uit:

 • Houten structuur (45 mm) uit Noord-Europees grenen, autoclaaf behandeld
 • Zwembadrand in tropisch hardhout
 • Liner 75/100 lichtblauw
 • Anti bacterievilt 200 g/m2 voor bekleding van binnenwand (incl. lijm)
 • 2 sets van skimmers en inspuiters
 • Inox ladder binnenzijde
 • Houten buitentrap van Noord-Europees grenen
 • Metalen gegalvaniseerde I-profielen met bijbehorende grenen afdekplanken
 • Alle bevestigingsmaterialen uit inox
 • Handmatige schoonmaakset
Bij dit zwembad kunt u zelf de voor uw situatie best passende zandfilter en pomp kiezen. Zo kunt u zelf een zwembad maken geheel naar eigen smaak.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl